Spring naar content

Een campagne vol inspiratie

Nieuwsgierig geworden naar de toolkit? Welke campagnemiddelen vind je allemaal in deze gereedschapskist vol inspiratie? Zorgorganisaties in de VVT kunnen onderstaande middelen kosteloos bestellen.

Scheurmuur bureauversie

Welke spannende stelling of opdracht staat er vandaag op de kalender? De compacte en handzame bureauversie van de scheurmuur. Ideaal om met een paar collega’s van gedachten te wisselen, of om je eigen creatieve geest te laten waaien. Uitdagende vragen die in je onderbewuste kruipen. Opeens heb je het! Wat een goed idee van jou!

Dialoogkaarten

Oké, we moeten het hebben over morgen. Welke uitdagingen komen we tegen? Voor welke veranderingen zijn we bang? Welke verwachtingen van cliënten en hun familie zijn realistisch, en welke juist niet? Wat zijn de wijze lessen die we van elkaar kunnen leren? Deze prikkelende gesprekskaarten moedigen gezonde gesprekken tussen collega’s aan.

Kletspot

Wees eens eerlijk. Als jij morgen de loterij wint, dan blijf je toch gewoon in de zorg werken? Die cliënten kunnen echt niet zonder jou en al die andere kanjers. Dilemma’s, vragen en stellingen: de kletspot daagt je uit om na te denken over de zorg van morgen in het algemeen en jouw vak in het bijzonder.

Social media toolkit

Wil jij ook het gesprek aanjagen over de toekomst van de zorg, via de online kanalen van jouw organisatie? Download dan hier de Hoe Dan?- social media toolkit.

Activatievideo

Motiveer de medewerkers binnen jouw organisatie om deel te nemen aan het gesprek en gebruik te maken van de beschikbare Hoe dan? tools door middel van deze video.

Scheurmuur XL

Prikkelende stellingen, pittige dilemma’s, uitdagende opdrachten en verrassende vragen. Ga met je organisatie los op de scheurmuur XL versie.

Losse bloc tbv scheurmuur

Let op! Dit is een los bloc welke bevestigd kan worden op de scheurmuur XL versie.
Zo kunnen jouw collega’s ook aan de slag met prikkelende stellingen, pittige dilemma’s en uitdagende opdrachten.

Bankje

Ga er gerust even bij zitten. Want hoe groot je zorghart ook is, tussen het rennen en vliegen door heb je af en toe ook momenten nodig om stoom af te blazen. Dat betekent niet dat je niet met je vak bezig bent. Even sparren met een collega op de bank. Wie heeft er een goed idee voor de zorg van morgen?

Handleiding

Download hier de handleiding en ga aan de slag met de toolkit.

Werkvormen voor teamoverleg

Wil je een (team) overleg een keer heel anders aanvliegen? Probeer deze werkvormen dan eens.