Spring naar content

Een campagne vol inspiratie

Nieuwsgierig geworden naar de toolkit? Welke campagnemiddelen vind je allemaal in deze gereedschapskist vol inspiratie?

Scheurmuur XL

Let op! Dit is een pre-order. De scheurmuur XL wordt momenteel in productie genomen. Je ontvangt van ons een e-mail zodra bekend is wanneer het wordt uitgeleverd. Prikkelende stellingen, pittige dilemma’s, uitdagende opdrachten en verrassende vragen. Ga met je organisatie los op de scheurmuur XL versie.

Scheurmuur bureauversie

Welke spannende stelling of opdracht staat er vandaag op de kalender? De compacte en handzame bureauversie van de scheurmuur. Ideaal om met een paar collega’s van gedachten te wisselen, of om je eigen creatieve geest te laten waaien. Uitdagende vragen die in je onderbewuste kruipen. Opeens heb je het! Wat een goed idee van jou!

Dialoogkaarten

Oké, we moeten het hebben over morgen. Welke uitdagingen komen we tegen? Voor welke veranderingen zijn we bang? Welke verwachtingen van cliënten en hun familie zijn realistisch, en welke juist niet? Wat zijn de wijze lessen die we van elkaar kunnen leren? Deze prikkelende gesprekskaarten moedigen gezonde gesprekken tussen collega’s aan.

Kletspot

Let op! Dit is een pre-order. De kletspot wordt momenteel in productie genomen. Je ontvangt van ons een e-mail zodra bekend is wanneer het wordt uitgeleverd. Wees eens eerlijk. Als jij morgen de loterij wint, dan blijf je toch gewoon in de zorg werken? Die cliënten kunnen echt niet zonder jou en al die andere kanjers. Dilemma’s, vragen en stellingen: de kletspot daagt je uit om na te denken over de zorg van morgen in het algemeen en jouw vak in het bijzonder.

Social media toolkit

Wil jij ook het gesprek aanjagen over de toekomst van de zorg, via de online kanalen van jouw organisatie? Download dan hier de Hoe Dan?- social media toolkit.

Activatievideo

Motiveer de medewerkers binnen jouw organisatie om deel te nemen aan het gesprek en gebruik te maken van de beschikbare Hoe dan? tools door middel van deze video.

Handleiding

Download hier de handleiding en ga aan de slag met de toolkit.