Spring naar content

Ja maar, Hoe Dan?!

Als je het zelf al niet was, dan heb je het ongetwijfeld een collega wel eens horen roepen. Het moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven! Maar hoe doen we dat met een groeiende zorgvraag en een tekort aan mensen? HOE DAN? gaat op zoek naar antwoorden. Naar de beste ideeën om als sector van te leren en profiteren. Een campagne binnen het programma Over Morgen voor een gezonde toekomst van de zorg.

We hebben nog meer voor jou…

Hoe dan is onderdeel van het programma Over Morgen, net als deze initiatieven:

Alle medewerkers in de ouderenzorg moeten de kans hebben om zich te blijven ontwikkelen. Daarbij dragen de arbeidsomstandigheden eraan bij dat je gezond, gemotiveerd en productief kunt blijven werken tot aan je pensioen. Dat is waar Lazzo voor staat. Het kennisplatform Lazzo deelt oplossingen op maat die aansluiten bij jouw wensen.

Een eerlijke, oprechte en uitdagende theatervoorstelling over de toekomst van zorg. De voorstelling is speciaal ontwikkeld voor iedereen die werkt in de verpleging, verzorging en thuiszorg en heeft als doel om het gesprek over de toekomst van het werk in de zorg aan te jagen. ‘Mag ik je kussen’ is spraakmakend en een hart onder de riem tegelijk.